Κίνα τέμνοντα εργαλεία καρβιδίου βολφραμίου κατασκευαστής

Co. μηχανημάτων Fotma Hubei, ΕΠΕ.

Βολφράμιο, μολυβδαίνιο, τιτάνιο, καρβίδιο βολφραμίου και πετώντας προϊόντα επένδυσης

Περίπου εμείς

Hubei Fotma Machinery Co., Ltd.
Hubei Fotma Machinery Co., Ltd.
Hubei Fotma Machinery Co., Ltd.
Hubei Fotma Machinery Co., Ltd.
Hubei Fotma Machinery Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Hubei Fotma Machinery Co., Ltd.

Παίρνω τέμνοντα εργαλεία καρβιδίου βολφραμίου & βολφραμίου αναλώσιμα Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Κύρια Αγορά
 • Βόρεια Αμερική
 • Νότια Αμερική
 • Δυτική Ευρώπη
 • Ανατολική Ευρώπη
 • Ανατολική Ασία
 • Νοτιοανατολική Ασία
 • Μέση Ανατολή
 • Αφρική
 • Ωκεανία
 • Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης
 • Κατασκευαστής
 • Εξαγωγέας
 • Πωλητής
Αλλες πληροφορίες
 • Μάρκες :
 • Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
 • Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-8000000
 • Ιδρύθηκε Έτος : 2004
 • Εξαγωγή pc : 80% - 90%
Τα μηχανήματα Co.Ltd Fotma Hubei που καθιερώθηκαν το 2004 ως συνδυασμένη ομάδα δέσμευσαν στην κατασκευή και την εξαγωγή των μη σιδηρούχων μετάλλων, των γεωργικών μηχανημάτων και των μηχανημάτων κ.λπ. οδηγίας.
 
Το 2005, το εργοστάσιό μας που καθιερώνεται σε Zigong, Sichuan Λ.Δ., το οποίο είναι επαγγελματικός κατασκευαστής των τσιμενταρισμένων προϊόντων καρβιδίου και της τελικής κατεργασίας για τα προϊόντα βολφραμίου & μολυβδαίνιου. Εστιάζουμε κυρίως στα τσιμενταρισμένα προϊόντα καρβιδίου, και το βολφράμιο & το μολυβδαίνιο και άλλα προϊόντα ως ωφέλιμες συμπληρωματικότητες. Είμαστε καλοί στην παραγωγή των διαφορετικών ειδών προσαρμοσμένων εργαλείων καρβιδίου και για τη μεταλλεία και για την κοπή, τα μέρη ένδυσης, τις λεπίδες και τα ένθετα.
 
Ήδη, τα προϊόντα μας πετυχαίνουν στην εξαγωγή σε πάνω από 60 χώρες/περιοχές σε όλο τον κόσμο και κερδισμένη καλή φήμη αγοράς ανάλογα με τη λεπτή ποιότητα και το ανταγωνιστικό κόστος μας.
 
Τα σημαντικά προϊόντα μας περιλαμβάνουν:

1. ProductsCutting εργαλεία καρβιδίου βολφραμίου: Τα ένθετα στροφής, αλέθοντας ένθετα, έκοψαν τα ένθετα, ένθετα ταιριάσματος αλουμινίου, βαρύ ένθετο κοπής, ένθετα ξυλουργικής, συγκόλλησαν τις άκρες και συγκόλλησαν τα εργαλεία, την τέμνον λεπίδα εγγράφου/το μαχαίρι, άλλα προσαρμοσμένα ένθετα και εργαλεία κ.λπ.
 
Μέρη ένδυσης: Οι Μπους & τα μανίκια, το ακροφύσιο & η κάλυψη, σφραγίζοντας δαχτυλίδια, είδαν τις λεπίδες, τις ράβδους καρβιδίου/φραγμός/πιάτο για τη φθορά του σκοπού, άλλα προσαρμοσμένα μέρη κ.λπ. ένδυσης.
 
Εργαλεία μεταλλείας: Κομμάτια τρυπανιών άνθρακα, εξάγοντας κομμάτια, κουμπί, εξάγοντας άκρες, άκρες τρυπανιών άνθρακα, ανασκάπτοντας κομμάτια, άλλα προσαρμοσμένα άκρες καρβιδίου και εργαλεία κ.λπ.
 
2. Κράμα βολφραμίου: Κράμα βολφραμίου χαλκού (κράμα WCu), ασημένιο κράμα βολφραμίου (κράμα αστειολόγων), βαρύ κράμα βολφραμίου (W-Νι-Φε, W-Νι-$cu), W-Mo κράμα κ.λπ. Οι μορφές και τα μεγέθη εξαρτώνται από τις απαιτήσεις των πελατών.
 
3. Καθαρό βολφράμιο & μολυβδαίνιο & κράμα TZM: Καθαρές ράβδοι βολφραμίου & μολυβδαίνιου, μολυβδαίνιου πιάτων/φύλλων κ.λπ. καλώδιο για τον ψεκασμό θερμότητας, κράμα TZM, κράμα χαλκού μολυβδαίνιου (κράμα MoCu) κ.λπ.
 

Διακήρυξη

Πρόσφατα υπάρχουν μερικοί ζαβολιάρηδες που προσποιήθηκαν να είναι το προσωπικό μας που στέλνει τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία στους αγοραστές που ζητούν τους για να κάνουν την πληρωμή σε άλλο τραπεζικό λογαριασμό που δεν είναι δικός μας. Έτσι η επιχείρησή μας επισήμως βεβαίωσε ότι έχουμε ΜΟΝΟ ΔΥΟ τραπεζικούς λογαριασμούς. Οι πληροφορίες T/T ως εξής:

Πρώτα:
Τραπεζικός λογαριασμός FOTMA:
Τράπεζα δικαιούχου:
Τραπεζική εταιρία της Κίνας Minsheng, κλάδος Wuhan.
Νο 20 δρόμος Jianghan, Wuhan. Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας.
Γρήγορος κώδικας: MSBCCNBJ005 UID: 380153.
Δικαιούχος:
Μηχανήματα Co.Ltd. Hubei FOTMA.
Διεύθυνση: Νο 52 λεωφόρος Guanggu, Hongshan, Wuhan, Hubei, P.R.China
Τηλέφωνο: 027-67845275
Αριθ. λογαριασμού: 633146828

Παρακαλώ μας στείλετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε αμέσως με το γρήγορο αντίγραφο μετά από την πληρωμή σας έτσι μπορούμε να σιγουρευτούμε ότι όλες οι πληροφορίες είναι σωστές.
 
Ο δεύτερος:
 
SWIFT/BIC: DHBKHKHH (DHBKHKHHXXX * εάν 11 χαρακτήρες απαιτούνται)
Αριθμός απολογισμού: 79969201668
Όνομα λογαριασμού: Co. μηχανημάτων XT-Hubei Fotma, ΕΠΕ
Όνομα τράπεζας: Τράπεζα DBS (Χονγκ Κονγκ) που περιορίζεται
Διεύθυνση τράπεζας: 11ο πάτωμα, το κέντρο, 99 δρόμος της βασίλισσας κεντρικός, κεντρικός, Χονγκ Κονγκ
Χώρα/περιοχή: Χονγκ Κονγκ
Τύπος απολογισμού: Επιχειρησιακός απολογισμός
Κώδικας τράπεζας: 016
Κώδικας κλάδων: 478 * εάν πληρώνοντας από τις τράπεζες Χονγκ Κονγκ


Τα μόνα αποτελεσματικά κιβώτια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν ως εξής:
το pauline@fotma.com
το export@fotma.com

Εκτός από τα ανωτέρω ηλεκτρονικά ταχυδρομεία, άλλες διευθύνσεις είναι ΌΛΕΣ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πλαστοί. Παρακαλώ μην απαντήστε σε τους όταν παίρνετε τέτοια ταχυδρομεία.
Πρέπει να είστε άγρυπνοι εάν παίρνετε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκτός από ανωτέρω τα τρία. Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, παρακαλώ καλέστε τον επίσημο αριθμό μας +86-27-87773485. Ή συνομιλία με μας σε απευθείας σύνδεση στην ταυτότητα Skype: paulinezhou.

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία σας!

 
 
 
 
Στοιχεία επικοινωνίας