Κίνα τέμνοντα εργαλεία καρβιδίου βολφραμίου κατασκευαστής

Co. μηχανημάτων Fotma Hubei, ΕΠΕ.

Βολφράμιο, μολυβδαίνιο, τιτάνιο, καρβίδιο βολφραμίου και πετώντας προϊόντα επένδυσης

Νέα

March 29, 2016

Η βελτίωση ακρίβειας είναι η τάση νέας ανάπτυξης των τεμνόντων εργαλείων καρβιδίου

Το καρβίδιο βολφραμίου είναι ένα υλικό καινούργιων εργαλείων, λόγω των άριστων αποδόσεών του όπως η υψηλή σκληρότητα, η αντοχή, η συμπιεστική δύναμη, η περισσότερη χημική αντίσταση χάους, προσκόλληση και η αντίσταση θερμότητας, τα εργαλεία καρβιδίου έχουν την τέμνουσα αποδοτικότητα 5-10 φορές από μεγάλος χάλυβας τα τέμνοντα εργαλεία, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατεργασία των υψηλών υλικών σκληρότητας που τα τέμνοντα εργαλεία μεγάλου χάλυβα δεν μπορούν να κάνουν, το καρβίδιο βολφραμίου έχει κερδίσει μεγάλη αναλογία στα υλικά εργαλείων. 

 

Η κοπή είναι ο πιό βασικός και αξιόπιστος τρόπος της κατεργασίας ακρίβειας, ο οποίος διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στους μηχανικούς, ηλεκτρικούς, ηλεκτρονικούς και άλλους σύγχρονους βιομηχανικούς τομείς. Τα υλικά καινούργιων εργαλείων μπορούν πολύ να βελτιώσουν το τέμνον ποσοστό παραγωγής, ακρίβεια επεξεργασίας, ποιότητα επιφάνειας και να επεκτείνουν τις περιοχές επεξεργασίας, να μειώσουν την κατανάλωση εργαλείων, να έχει πρόσβαση στα τεράστια οικονομικά οφέλη. Τα υλικά καινούργιων εργαλείων διαδραματίζουν έναν τεράστιο ρόλο στην προώθηση της ανάπτυξης της κατασκευής μηχανημάτων. Επομένως, η ανάπτυξη, η προώθηση και η χρήση των νέων υλικών είναι ένα σημαντικό μέρος της νέας techonological επανάστασης στο μηχανικό τομέα κατασκευής.

 

Σήμερα, η κύρια τάση της βιομηχανικής ανάπτυξης καρβιδίου είναι:

 

Κατ' αρχάς, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της σύγχρονης ανάπτυξης επιστήμης και τεχνολογίας στην κατεύθυνση ακρίβειας, από τη δεκαετία του '70, το αίτημα ακρίβειας στις λεπίδες καρβιδίου/τα ένθετα καρβιδίου για τα τέμνοντα εργαλεία έχει προχωρήσει σημαντικά. Επομένως, οι κατασκευαστές καρβιδίου παράγουν το καρβίδιο με τη συνεχή βελτίωση της ακρίβειάς του. 

 

Δεύτερον, η καλύτερη τεχνολογία παραγωγής και ο εξοπλισμός είναι για να καλύψουν τις απαιτήσεις της παραγωγής των προϊόντων ακρίβειας. Τα τελευταία χρόνια, οι χαμηλής πιέσεως καυτοί ισοστατικοί συμπυκνώνοντας εξοπλισμοί και η τεχνολογία κάνουν την πυκνότητα των προϊόντων καρβιδίου κοντά στη θεωρητική αξία μέχρι 99.999%, προωθεί σημαντικά την ποιότητα των προϊόντων.

 

Τρίτον, προκειμένου να βελτιωθεί η αποδοτικότητα επεξεργασίας και να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις των νέων τόρνων αυτοματοποίησης, αναπτύξαμε διάφορα νέα υλικά καρβιδίου, όπως το πολύ λεπτό καρβίδιο, το καρβίδιο κλίσης, το διπολικό, self-lubricating καρβίδιο καρβιδίου, nanoscale το καρβίδιο, το καρβίδιο με τα έξοχος-σκληρά επιστρώματα κ.λπ….

 

Συγχρόνως, η παραγωγή καρβιδίου έχει αναπτυχθεί για να υποστηρίξει τα εργαλεία περαιτέρω επεξεργασίας.   Στη χώρα μας, αν και η παραγωγή καρβιδίου είναι αναδυόμενη βιομηχανία, αλλά kt πραγματοποιημένος γρήγορα, ειδικά μετά από τη μεταρρύθμιση και το άνοιγμα. Αυτήν την περίοδο, η παραγωγή καρβιδίου στη χώρα μας ήταν στην πρώτη γραμμή του κόσμου, οι βαθμοί προϊόντων, πρότυπα επίσης πιό πλήρως, και η ποιότητα πολλών προϊόντων έχει φθάσει στο διεθνές προηγμένο επίπεδο, η αξία και τα κέρδη παραγωγής αυξάνονται σταθερά.

Στοιχεία επικοινωνίας