Κίνα τέμνοντα εργαλεία καρβιδίου βολφραμίου κατασκευαστής

Co. μηχανημάτων Fotma Hubei, ΕΠΕ.

Βολφράμιο, μολυβδαίνιο, τιτάνιο, καρβίδιο βολφραμίου και πετώντας προϊόντα επένδυσης

Νέα

September 23, 2021

Πλεονεκτήματα του τσιμενταρισμένου καταχωρήσιμου CNC καρβιδίου εργαλείου

Τα τσιμενταρισμένα καταχωρήσιμα CNC καρβιδίου εργαλεία είναι εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την κοπή στη μηχανική κατασκευή, αποκαλούμενη επίσης τέμνοντα εργαλεία. Γενικά, τα εργαλεία κοπής περιλαμβάνουν και τα εργαλεία κοπής και τα λειαντικά εργαλεία συγχρόνως, «CNC καρβιδίου τα τέμνοντα εργαλεία» περιλαμβάνουν όχι μόνο τις λεπίδες κοπής, αλλά και τα εξαρτήματα όπως οι θήκες εργαλείων και οι θήκες εργαλείων.

 

Θελήστε να εφαρμοστείτε στις υψηλής απόδοσης, μεγάλης ακρίβειας CNC εργαλειομηχανές, ενώ η επιτυγχάνοντας σταθερότητα και η καλύτερη αποδοτικότητα επεξεργασίας, υποβάλλουν γενικά τις υψηλότερες απαιτήσεις από τα συνηθισμένα εργαλεία για CNC καρβιδίου τα εργαλεία από το σχέδιο στην κατασκευή και τη χρήση. Τα πλεονεκτήματα των υψηλής ποιότητας καταχωρήσιμων CNC κραμάτων εργαλείων είναι τα ακόλουθα:

 

Μεγάλης ακρίβειας κατασκευή: Προκειμένου να υποβληθεί σε επεξεργασία σταθερά η επιφάνεια των μεγάλης ακρίβειας μερών, η κατασκευή των εργαλείων (συμπεριλαμβανομένων των μερών εργαλείων) έχει τις ακριβέστερες απαιτήσεις από τα συνηθισμένα εργαλεία από την άποψη της ακρίβειας, της τραχύτητας επιφάνειας, και των ανοχών μορφής, ειδικά για τη στροφή για να εξασφαλίσει την ακρίβεια του μεγέθους της άκρης ενθέτων (εξέχουσα θέση) μετά από να συντάξουν ευρετήριο, το μέγεθος, η ακρίβεια, και η τραχύτητα επιφάνειας των μερών κλειδί όπως η αυλάκωση σωμάτων εργαλείων και των τοποθετώντας μερών πρέπει να εγγυηθούν αυστηρά. Συγχρόνως, για να διευκολύνουν την ευθυγράμμιση εργαλείων η ρύθμιση εργαλείων και η μέτρηση μεγέθους του οργάνου εργαλείων, και την ακρίβεια κατεργασίας της επιφάνειας βάσεων πρέπει επίσης να εγγυηθούν.

 

Ευρεία εφαρμογή των υψηλής ποιότητας υλικών εργαλείων: Προκειμένου να επεκταθεί η ζωή υπηρεσιών του εργαλείου και να αυξηθεί η δύναμη του εργαλείου, πολλοί νέοι βαθμοί τσιμενταρισμένου καρβιδίου (λεπτά ή πολύ λεπτά μόρια) και superhard τα υλικά εργαλείων χρησιμοποιούνται για τα υλικά σωμάτων πολλών CNC εργαλείων.

 

Επιλογή του διακόπτη τσιπ: Τα τέμνοντα εργαλεία που χρησιμοποιούνται CNC στις εργαλειομηχανές έχουν τις ακριβείς απαιτήσεις στο διακόπτη τσιπ. Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, το τέμνον εργαλείο δεν θα λειτουργήσει κανονικά (μερικές CNC εργαλειομηχανές, η κοπή πραγματοποιείται σε ένα κλειστό κράτος), έτσι ανεξάρτητα από CNC που γυρίζει, μηχανές άλεσης, διάτρυσης ή τρυπήματος, οι λεπίδες βελτιστοποιούνται για τα διαφορετικά υλικά και τις διαδικασίες επεξεργασίας. Ο τύπος φλαούτων τσιπ επιτρέπει το σταθερό σπάσιμο τσιπ κατά τη διάρκεια της κοπής.

 

Επεξεργασία επιστρώματος επιφάνειας: Η εμφάνιση και η ανάπτυξη της τεχνολογίας επιστρώματος επιφάνειας οφείλονται κυρίως στην εμφάνιση και την ανάπτυξη CNC των εργαλείων. Επειδή το επίστρωμα μπορεί σημαντικά να αυξήσει τη σκληρότητα του εργαλείου, να μειώσει την τριβή, και να βελτιώσει την τέμνουσα ζωή αποδοτικότητας και υπηρεσιών, η τεχνολογία επιστρώματος χρησιμοποιείται περισσότερο από σε 80% όλων των ειδών τσιμενταρισμένων καταχωρήσιμων CNC καρβιδίου εργαλείων.

 

Στοιχεία επικοινωνίας