Κίνα τέμνοντα εργαλεία καρβιδίου βολφραμίου κατασκευαστής

Co. μηχανημάτων Fotma Hubei, ΕΠΕ.

Βολφράμιο, μολυβδαίνιο, τιτάνιο, καρβίδιο βολφραμίου και πετώντας προϊόντα επένδυσης

Νέα

September 26, 2021

Κράμα βολφραμίου υψηλής πυκνότητας για τον τοίχο προστατευτικών καλυμμάτων

Το υψηλό κράμα βολφραμίου συγκεκριμένης πυκνότητας μπορεί να γίνει κατανοητό απλά ως κράμα με το βολφράμιο ως κύρια πρώτη ύλη. Λόγω της υψηλής πυκνότητάς του (16.5-19.0g/cm3), καλείται το υψηλό κράμα βολφραμίου συγκεκριμένης πυκνότητας ή κράμα βολφραμίου υψηλής πυκνότητας. Ο λόγος για τον οποίο το κράμα βολφραμίου χρησιμοποιείται ως υλικό προστατευτικών καλυμμάτων για τον τοίχο προστατευτικών καλυμμάτων είναι ότι το κράμα έχει την ισχυρότερη αντίσταση ακτινοβολίας λόγω της μεγαλύτερης συγκεκριμένης πυκνότητάς του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δομή λόγω της υψηλότερης δύναμής του και σκληρότητα.

 

Όπως είναι γνωστό, ένα ορισμένο πάχος του υλικού προστατευτικών καλυμμάτων μπορεί να αποδυναμώσει την ένταση της ακτινοβολίας. Επομένως, μια πυκνά αρκετή ασπίδα (υλικό προστατευτικών καλυμμάτων) πρέπει να τεθεί ως στόχος μεταξύ της πηγής ακτινοβολίας και του ανθρώπινου σώματος να μειώσει το επίπεδο ακτινοβολίας και να μειώσει το ποσό ακτινοβολίας που οι άνθρωποι λαμβάνουν κατά τη διάρκεια της εργασίας. Για να εξασφαλίσουν προσωπική ασφάλεια και να επιτύχει τους σκοπούς προστασίας. Κατωτέρω, η κύρια εισαγωγή είναι μια μέθοδος παραγωγής ένας τοίχος προστατευτικών καλυμμάτων πυρηνικών σταθμών.

 

Ένας τοίχος προστατευτικών καλυμμάτων περιλαμβάνει ένα κοχύλι, μια γλιστρώντας συσκευή παρέχεται στο κατώτατο σημείο του κοχυλιού, και μια συσκευή προστατευτικών καλυμμάτων παρέχεται επίσης στο κοχύλι. Η συσκευή προστατευτικών καλυμμάτων περιλαμβάνει μια ράβδο υποστήριξης τοποθετημένη στο κοχύλι και διαμόρφωση ενός χάσματος με το κοχύλι, και το διαγώνιο φραγμό μεταξύ της ράβδου υποστήριξης και της ράβδου υποστήριξης, το αυλάκι που παρέχονται στον εξωτερικό τοίχο του κοχυλιού και της ράβδου υποστήριξης, το συγκεκριμένο φραγμό προστασίας που παρεμβάλλονται στο αυλάκι, το χώρισμα κραμάτων βολφραμίου μεταξύ της ράβδου υποστήριξης και τον πίνακα τσιμέντου βάριου χωρισμάτων κραμάτων βολφραμίου μεταξύ των πινάκων.

 

Με την υιοθέτηση της ανωτέρω τεχνικής λύσης, το παρεχόμενο κοχύλι μπορεί αποτελεσματικά να ρυθμίσει το πάχος της προστασίας στο πλαίσιο της δράσης της ράβδου υποστήριξης, και συγχρόνως, ο συγκεκριμένος φραγμός προστασίας στην επιφάνεια μπορεί να αποσυντεθεί, η οποία μειώνει αποτελεσματικά τη δυσκολία της μεταφοράς και άλλων καταστάσεων, και συγχρόνως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν απαιτείται. Ο συγκεκριμένος φραγμός προστασίας μπορεί να καθοριστεί στην επιφάνεια του κοχυλιού τότε, και σύμφωνα με την πραγματική δόση ακτινοβολίας, μπορεί αποτελεσματικά να ρυθμιστεί εάν για να υποβάλει τον πίνακα τσιμέντου βάριου, ώστε να εξασφαλιστεί η γενική επίδραση προστασίας.

 

Εν ολίγοις, έναντι των υλικών προστατευτικών καλυμμάτων μολύβδου, οι τοίχοι προστατευτικών καλυμμάτων είναι καταλληλότεροι για τα κράματα βολφραμίου ως υλικά προστατευτικών καλυμμάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας