Κίνα τέμνοντα εργαλεία καρβιδίου βολφραμίου κατασκευαστής

Co. μηχανημάτων Fotma Hubei, ΕΠΕ.

Βολφράμιο, μολυβδαίνιο, τιτάνιο, καρβίδιο βολφραμίου και πετώντας προϊόντα επένδυσης

Νέα

July 14, 2021

Πώς να επιλέξει τα τέμνοντα εργαλεία καρβιδίου

Με την ανάπτυξη της σύγχρονων επιστήμης και της τεχνολογίας, όλα τα είδη υψηλών και σκληρών υλικών χρησιμοποιούνται συχνά. Η παραδοσιακή τέμνουσα τεχνολογία είναι δύσκολο να επιτευχθεί για μερικά υψηλότερα υλικά. Ντυμένο τσιμενταρισμένο καρβίδιο, κεραμική, PCBN, επειδή η αντοχής, θερμικής και χημικής σταθερότητά τους σκληρότητας υψηλότερης θερμοκρασίας, έχει επιτύχει τα abvious οφέλη.

Το υλικό των υλικών uperhard, της δομής της κοπής και των γεωμετρικών παραμέτρων τους είναι τα βασικά στοιχεία σκληρά να γυρίσει. Επομένως, πώς να επιλέξει το υλικό εργαλείο superhard και πώς να σχεδιάσει το λογικό κόπτη η δομή έχει γίνει πολύ σημαντική.

Η μορφή λεπίδων και οι γεωμετρικές παράμετροι είναι πολύ σημαντικές στην τέμνουσα απόδοση εργαλείων. Σύμφωνα με τη δύναμη του τέμνοντος εργαλείου, όλα τα είδη λεπίδας διαμορφώνουν τη λεπίδα από υψηλό σε χαμηλό: εγκύκλιος, 100 ° διαμάντι, τετράγωνο, 80 ° 35 ° 55 °, τρίγωνο, διαμάντι, διαμάντι διαμαντιών. Αφότου επιλέγεται το υλικό της λεπίδας, η μορφή πρέπει να είναι όσο το δυνατόν υψηλότερος. Οι λεπίδες στροφής πρέπει επίσης να επιλέξουν ως arcradius πιθανό.

Τα απορρίματα χάλυβα για την κόκκινη προσφορά, κορδέλλα, εφθραυστότητα είναι μεγάλα, εύκολος να σπάσουν, δεσμευτικός. Η ποιότητα επιφάνειας της κοπής χάλυβα είναι υψηλή. Γενικά, δεν υπάρχει όγκος, αλλά η τέμνουσα δύναμη είναι μεγαλύτερη. Ειδικά η ακτινωτή τέμνουσα δύναμη είναι μεγαλύτερη από την κύρια τέμνουσα δύναμη. Το τέμνον εργαλείο πρέπει να υιοθετήσει την αρνητική γωνία τσουγκρανών (πηγαίνετε σε 5 ° ή υψηλότερος) και τη μεγαλύτερη γωνία (AO = 10 ° ~ 15 °). Η κύρια γωνία εξαρτάται από την ακαμψία εργαλειομηχανών. Γενικά κάτω από 45° ~ 60°, μπορεί να μειώσει τη φλυαρία κομματιών προς κατεργασία και εργαλείων.

Όσο υψηλότερη η υλική σκληρότητα κομματιών προς κατεργασία είναι, τόσο μικρότερη η τέμνουσα ταχύτητα είναι. Η κατάλληλη τέμνουσα σειρά ταχύτητας του τέμνοντος εργαλείου superhard είναι 80 ~ 200 m/min, συνήθως 10 ~ 150 m/min. που υιοθετούν το μεγάλο τέμνον βάθος, η τέμνουσα ταχύτητα πρέπει να κρατηθεί το 80 ~ 100 m/min. γενικά, να κόψει είναι βαθιά μεταξύ 0,1 ~ 0,3 χιλ.

Επεξεργαμένος τη χαμηλή και τραχιά επιφάνεια, το προαιρετικό τέμνον βάθος πρέπει να είναι κατάλληλο. Μεταξύ 0,05 ~ 0,25 mm/r, η συγκεκριμένη αξία εξαρτάται από την αξία τραχύτητας της επιφάνειας και τις απαιτήσεις της παραγωγικότητας. Όταν η τραχύτητα της επιφάνειας μέχρι RA = 0,3 ~ 0,4, που χρησιμοποιεί σκληρά να γυρίσει των τεμνόντων εργαλείων superhard είναι οικονομική από τη λείανση.

Εκτός από τη λογική επιλογή του τέμνοντος εργαλείου, η χρήση του τέμνοντος εργαλείου superhard σκληρά να ανοίξει έναν τόρνο ή τη στροφή του κέντρου έχει όχι τις ειδικές απαιτήσεις. Όταν το γυρίζοντας κέντρο τόρνου είναι αρκετά δύσκαμπτο, τα μαλακά κομμάτια προς κατεργασία μπορούν να πάρουν την απαραίτητη τραχύτητα ακρίβειας και επιφάνειας. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή και συνεχής γυρίζοντας λειτουργία, υιοθετούμε συνήθως την άκαμπτη συσκευή στερέωσης και το μέσο κόπτη γωνίας. Το κομμάτι προς κατεργασία στην τέμνουσα δύναμη, στο πλαίσιο της πράξης του προσανατολισμού, του ρουλεμάν του και της περιστροφής, μπορεί να κρατήσει το σταθερό κράτος. Και τα υπάρχοντα εργαλεία κοπής εξοπλισμού superhard μπορούν να υιοθετηθούν σκληρά να γυρίσουν.
Στοιχεία επικοινωνίας