Κίνα τέμνοντα εργαλεία καρβιδίου βολφραμίου κατασκευαστής

Co. μηχανημάτων Fotma Hubei, ΕΠΕ.

Βολφράμιο, μολυβδαίνιο, τιτάνιο, καρβίδιο βολφραμίου και πετώντας προϊόντα επένδυσης

Νέα

August 18, 2021

Βαρύ αντίβαρο κραμάτων βολφραμίου

Επειδή το βάρος κραμάτων βολφραμίου έχει την υψηλή πυκνότητα, το υψηλό σημείο τήξης, την υψηλή σκληρότητα, την υψηλή αντοχή, την υψηλή τελευταία εκτατή δύναμη, την υψηλή επιμήκυνση, την καλή κατασκευασιμότητα, τη μη τοξική και μη ρυπογόνο, υψηλή αντίσταση αντίκτυπου και την αντίσταση ρωγμών με άλλα χαρακτηριστικά, τα βάρη κραμάτων βολφραμίου χρησιμοποιούνται ευρέως στους διάφορους τομείς, όπως:

 

Βάρη αλιείας κραμάτων βολφραμίου
Τα βάρη αλιείας κραμάτων βολφραμίου καλούνται επίσης sinkers αλιείας κραμάτων βολφραμίου. Sinkers αλιείας κραμάτων βολφραμίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο γλυκό νερό και στο θαλασσινό νερό. Η μόνη διαφορά είναι η διαφορά σε βάρος. Τα βάρη κραμάτων βολφραμίου μπορούν να καταστήσουν το sinker νεροχύτη γρηγορότερο. Κανονικά, επιλέξτε ελαφρύ sinker ει δυνατόν. Αυτό είναι πιό συμβάλλον στην αλιεία. Σε του γλυκού νερού, το βάρος sinkers αλιείας κραμάτων βολφραμίου είναι 1/8 ουγγιά στη 1/4 ουγγιά. Sinkers αλιείας κραμάτων βολφραμίου πρέπει να χρησιμοποιηθούν με τις ελαφριές γραμμές αλιείας για να βελτιώσουν την αποδοτικότητα αλιείας. Επιπλέον, το δόλωμα πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Στα βαθιά νερά, το βάρος sinker αλιείας κραμάτων βολφραμίου είναι 3/8 ουγγιά στη 5/8 ουγγιά, και απαιτεί επίσης ένα παχύ δόλωμα αλιείας και μια βαρύτερη γραμμή αλιείας. Επιπλέον, sinker αλιείας κραμάτων βολφραμίου έχει ένα μεγαλύτερο βάρος, και η αντίσταση αέρα της είναι ισχυρότερη από αυτή παραδοσιακό sinker αλιείας μολύβδου. Είναι καταλληλότερο για στις θυελλώδεις ημέρες.

 

Βάρος αντισφαίρισης κραμάτων βολφραμίου
Τα βάρη αντισφαίρισης είναι εξαρτήματα που εγκαθίστανται στην άκρη της ρακέτας αντισφαίρισης για να αλλάξουν την ισορροπία για να βελτιώσουν τον πυροβολισμό του παίκτη. Αποτελείται κυρίως από το μη τοξικό του περιβάλλοντος κράμα βολφραμίου προστασίας υλικό. Όταν ένας φορέας χτυπά τη σφαίρα, πρέπει να προσπαθήσει να ελέγξει τη δύναμη του πυροβολισμού. Τότε είναι που η σφαίρα χτυπά το καλύτερο που χτυπά το σημείο, συχνά στο κέντρο της ρακέτας αντισφαίρισης. Συγχρόνως, την οι φορείς προσπαθούν να χτυπήσουν τη σφαίρα με μια μέση δύναμη κατά χτύπημα της σφαίρας. Οι παίκτες αριθ. δύο μπορούν να χτυπήσουν τη σφαίρα με την ίδια δύναμη με την ίδια ρακέτα αντισφαίρισης. Επιπλέον, δεδομένου ότι το βάρος και η γενική δομή της ρακέτας αντισφαίρισης καθορίζονται αφότου κατασκευάζεται, το μόνο πράγμα που μπορεί να αλλάξουν είναι να αλλαχτεί η θέση βάρους του.

 

Βάρη γκολφ κραμάτων βολφραμίου
Το κεφάλι γκολφ είναι ένα μέρος ενός γκολφ κλαμπ και περιλαμβάνει ένα επικεφαλής σώμα γκολφ και έναν λιμένα συγκόλλησης που παρέχονται στο κατώτατο σημείο για την ένωση ενός διπλού σώματος πιάτων βάρους κραμάτων βολφραμίου συγκεκριμένης πυκνότητας. Το διπλό σώμα δίσκων βάρους βαρύτητας αποτελείται από τα βάρη κραμάτων βολφραμίου που τακτοποιούνται στην περιφέρεια, τα βάρη κραμάτων βολφραμίου και τα μέρη μετάλλων φιαγμένα από ίδιο υλικό μετάλλων με το επικεφαλής σώμα σφαιρών γκολφ. Το σώμα του σώματος δίσκων βάρους διπλός-βαρύτητας είναι ενωμένο στενά και ενωμένο στενά στο σώμα του κεφαλιού γκολφ λιμένων, και το ενωμένο στενά άνοιγμα του κεφαλιού γκολφ που διαμορφώνεται στο έδαφος, το κατώτατο σημείο του οποίου είναι ένα μέρος που παρέχει το κράμα βολφραμίου. Στην περίπτωση όπου η βαρύτητα και το βάρος διανέμονται ομοιόμορφα στο κεφάλι γκολφ, η κατώτατη περιοχή και το πάχος του κεφαλιού γκολφ δεν έχουν αλλάξει, έτσι η επίδραση ενός χαμηλού κέντρου βαρύτητας και μιας καλύτερης δύναμης ισορροπίας μπορεί να επιτευχθεί, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας πολύ τη σταθερότητα.

 

Βάρη σκι κραμάτων βολφραμίου
Τα βάρη σκι κραμάτων βολφραμίου χρησιμοποιούνται ευρέως στα σκι. Τα βάρη σκι κραμάτων βολφραμίου είναι μέρη μετάλλων που χρησιμοποιούνται στα σκι για να αυξήσουν το βάρος ισορροπίας. Η χρήση των βαρών σκι κραμάτων βολφραμίου είναι για τους ανθρώπους να αποκτηθεί η καλύτερη απορρόφηση ισορροπίας και κλονισμού να κάνει σκι. Για να επιτύχει την καλύτερη απόδοση των σκι στο alpine skiing. Δώστε τους ανθρώπους περισσότερη διασκέδαση να κάνει σκι. Τα βάρη σκι κραμάτων βολφραμίου τοποθετούνται γενικά στη μέση των σκι, το οποίο απαιτείται επίσης για να ισορροπήσει τους όρους. Η επιλογή των βαρών σκι μπορεί να επιλεχτεί σύμφωνα με τις ανάγκες των διαφορετικών ανθρώπων και οι συνήθειες ισορροπίας των ανθρώπων, ο σκοπός πρόκειται να σταθερές και άνετες να κάνουν σκι.

 

Θαλάσσιο αντίβαρο κραμάτων βολφραμίου
Όπως ξέρουμε, οι καρίνες των μεγάλων σκαφών σήμερα αποτελούνται από τα υψηλά υλικά συγκεκριμένης πυκνότητας, όπως ο μόλυβδος. Εντούτοις, ο μόλυβδος είναι τοξικός και μολύνει το περιβάλλον. Τα βάρη κραμάτων βολφραμίου έχουν τα πλεονεκτήματα της υψηλής πυκνότητας και της μη-τοξικότητας, και χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία ναυπηγικής. Το αντίβαρο κραμάτων βολφραμίου εγκαθίσταται στο κατώτατο σημείο της καρίνας για τη διανομή βάρους.

 

Στοιχεία επικοινωνίας